Ingatlan kereső

Keresett kifejezés:
Kategória:

Ár (Ft):
min.:
max.:
Típus:
Alapterület (nm):
min.:
max.:
Szobák száma:
min.:
max.:
Emeletek száma:
min.:
max.:
Állapot:

Fűtés:
Komfort fokozat:
Társasházkezelés

Társasházkezelés Csornán

Vállaljuk társasházak számára a közös képviselői tevékenységgel összefüggő feladatkör magas minőségű ellátását. A társasházkezelői feladatokat megszervezzük, irányítjuk és ellenőrizzük. Ennek során árajánlatot kérünk be több szolgáltatótól, az ajánlatokat kiértékeljük és kiválasztjuk a legkedvezőbbet, majd megkötjük a szerződést a lakóközösség felhatalmazása alapján. Biztosítjuk a munkavégzés feltételeit és az elvégzett munka minőségi és műszaki ellenőrzését követően az elvégzett tevékenységet kifizetjük.

  • megszervezzük az épület közös helyiségeinek a takarítását
  • megszervezzük a szemételszállítást
  • az ingatlan körüli határoló járdák takarítását és fagymentesítését
  • a riasztó rendszer kiépítéséhez és üzemeltetéséhez szolgáltatói szerződést kötünk
  • az automata kapu és a garázsajtó üzemeltetéséhez szolgáltatót keresünk, szerződést kötünk
  • megszervezzük a kert gondozását és öntözését

Műszaki szolgáltatásaink

Köztudott, hogy szakszerű és rendszeres, gondos karbantartás nélkül az ingatlan értéke jelentősen csökken. Ezért is tartjuk kiemelten fontosnak a műszaki szolgáltatásaink körébe tartozó tevékenységeket. A rendszeres és dokumentált műszaki bejárások, a törvényileg kötelező vizsgálatok elvégeztetése, a felújitási, karbantartási javaslatok megtervezése elengedhetetlen az állagmegóváshoz. A felújítási pályázatok elkészítése, a kivitelezők versenyeztetése valamint az általuk elvégzett munkák ellenőrzése pedig az értéktartáshoz járul hozzá. A hibaelhárítások soron kívüli kezelése és a társasház mindennapos működéséhez tartozó feladatok (takarítás, kertgondozás stb.) megszervezése pedig a házban élők mindennapjait könnyíti meg.

Jogi szolgáltatásaink

Amennyiben megbízást kapunk rá, elkészítjük a társasház működésére vonatkozó szabályzatokat (Szervezeti és Működési Szabályzat, Házirend) biztosítva ezzel a kulturált egymás mellett élés körülményeit. 

Szükség esetén intézzük a társasházzá alakítást, az Alapító Okirat módosítását.

A lakóközösség határozatait dokumentáljuk és a végrahajtásukról gondoskodunk. Képviseljük a lakóközösséget külső, harmadik féllel szembeni peres ügyekben, valamint a közösség érdekeit sértő (pl. a közös költséget nem fizető) tulajdonostársakkal szemben. Érvényesítjük a közös tulajdont érintő szavatossági jogokat, továbbá megkötjük és gondozzuk a vállalkozói, szolgáltatói szerződéseket.

Pénzügyi szolgáltatásaink

A takarékosságot és ellenőrizhetőséget szem előtt tartva elkészítjük a társasház éves és középtávú gazdálkodási tervét. A lakóközösség által elfogadott tervek alapján gazdálkodunk a közös vagyonnal. 

További társasház közös képviselettel kapcsolatos információkért kérjük telefonon e-mailben vagy személyesen keresse fel Irodánkat az alábbi elérhetőségeken:

- Iroda: 9300. Csorna, Széchenyi tér 2.
- Telefon: 06-20-360-4622
- E-mail: doboshaz.csorna@gmail.com