• Válogasson kedvére

  Válogasson kedvére

  Tekintse meg folyamatosan frissülő kínálatunkat!

  Tovább
 • Ha tudja mit keres...

  Ha tudja mit keres...

  ...mi segítünk megtalálni!

  Tovább
 • Jót, jó helyen!

  Jót, jó helyen!

  Ingatlant keres? Albérletet? Itt megtalálja!

  Tovább
 • Teljes körű szolgáltatás

  Teljes körű szolgáltatás

  Megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel!

  Tovább
 • Megtaláljuk az utat...

  Megtaláljuk az utat...

  ...ami a kívánt ingatlanhoz vezet!

Társasházkezelés

Közös képviselői tevékenység

Megismerem

Ingatlanok

Nézze meg folyamatosan bővülő ingatlankínálatunkat!

Megnézem

A honlap nyitóoldala

Kedves Érdeklődő!

A Dobos-Ház Kft. fő működési területe a csornai, valamint a Csorna környéki ingatlanok közvetítése. Elsősorban a minőségi lakóingatlanok adásvétele és bérbeadása, valamint társasházak közös képviselete adják tevékenységünk alapját. 2003 óta állunk teljes körű szolgáltatással, megbízható, diszkrét, gyors ügyintézéssel az Önök rendelkezésére. Nagy adatbázissal rendelkezünk úgy a keresés, mint a kínálat terén.

Ha Ön ingatlant kíván eladni, nem kell idejét vesztegetnie a kíváncsiskodó, tájékozódó lakásnézőkre való várakozással, felesleges hirdetésekkel, tiszteljen meg bennünket megbízásával! Irodánk megszűri a potenciális vevőket, megismeri pontos igényüket, tájékoztatja őket az Ön ingatlanáról, hisz pontosan ismeri azt, így Önhöz csak a megfelelő vevőt visszük el, optimális esetben csak azt az egyet! Megegyezés esetén ügyvédet és hitellehetőséget is tudunk ajánlani.

Teljes körű szolgáltatásunkkal így lesz egyszerű, és nem rémálom az adás-vétel lebonyolítása az Ön számára! Ha ingatlant kíván vásárolni, kérjük, böngésszen ajánlataink között! Amennyiben valamelyik felkeltette érdeklődését, kérjük, jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén.

Köszönettel,
Dobos Tünde